Редактор: e-mail: Кадър: БТВПредседателят на парламента Цвета Караянчева разкри, че е готова

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВПредседателят на парламента Цвета Караянчева разкри, че е готова
Коментари Харесай

Караянчева: Подадох ръка на протестиращи за разговор, а те ме замериха с яйца. Това диалог ли е?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разкри, че е подготвена на разговор с протестиращите, само че не среща същото предпочитание от ответната страна. " Много пъти съм подавала ръка на протестиращите, с цел да дойдат и да беседваме. Както беше в Благоевград, а там ме посрещнаха с яйца, Това опция за разговор ли е? ", попита тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Относно днешната обстановка в Народното събрание, когато й беше поискана оставката, тя отговори: " Днес ние бяхме на едно зрелище, което в действителност заора дъното, с нападки против ръководителя. Те желаят както доста пъти съм казвала - да влязат във властта през задния вход. Има избори след няколко месеца, дано да обикалят, да споделят своите политически стратегии. Но по този метод да се пробват да затворят устата на болшинството, не е редно. Всички желаеме повече и повече гласоподаватели. Никога не съм си разрешавала да срутвам имиджа на България в Европа по този начин както госпожа Нинова ме упрекна. Нейните евродепутати направиха това, което виждаме като резултат. Най-малкото господин Карадайъ може да приказва за надменно говорене, тъй като когато приказваш пред партийна публика знаете, че постоянно се приказва по този начин, че да може да се възпламени тази публика. Аз като приказвам пред моите сътрудници съм си същата от 3 години насам, не съм се трансформирала ", разяснява тя.
" Днес цитирах едно изявление на Княз Александър Батенберг: " Нашето дело е свято и надяваме се, че Бог ще го вземе под своя отбрана и ще ни даде нужната помощ, с цел да спечелваме и бием вразите си ". Какво споделя господин Петър Стоянов: " Да затворим фабриката за илюзии ", а президентът Радев, който е определен от коалиция БСП-ДПС, споделя: " Мутри Вън ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР